Wroclaw
Messilä Golf
Tahko Mountain

Hei, olen Dimi.

Urheilu on ollut tärkeä osa minun elämää – 9-vuotiaana aloitin alppihiidon harrastuksena. Vuonna 2000 siirryin freestylehiihdon ("new school") pariin, jossa kilpailin SM-tasolla slopestylessa ja half-pipessa. Edelleen talvisin lasken mieluummin parkkia ja half-pipeä. Kesäksi löytyi uusi harrastus, joka vei täysillä mukaan – se on golf. Myös kuntosalilla rauta nousee ympärivuoden.

Olen pyörinyt Rukalla 15 vuotta. Tein töitä hiihtokoulussa, vuokraamossa, suksihuollossa, Ruka Parkin huoltajana, Rukakeskuksen myyntipalvelussa sekä AsteBrandstoressa myyjänä. Työskentelin ennen Lahteen kotiutumista myös urheiluvälinemyyjänä Helsingin Forumin Intersportissa, myöhemmin Lahden Karisman Intersportissa.

Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen hierojakoulusta. Viihdyn tällä alalla ja haluan auttaa omia asiakkaita jaksamaan ja pärjäämään arjessa paremmin tarjoamalla heille yksilöllistä hierontapalvelua sekä jakamalla lihashuoltoon liittyvää tietoa. En ole taikuri enkä kaikkea voi parantaa, mutta minulta löytyy paljon hyviä temppuja takataskusta.