"Loistavaa hierontaa! Todella tehokasta, mutta rauhallisilla ja miellyttävillä otteilla. Ja plussaa monipuolisuudesta, imukupit ja faskiaraudat käytössä tarvittaessa. Sen verran on tullut kilpaurheiluaikoina ja sen jälkeenkin maattua hierontapöydillä, että vahva suositus. Helpottaa työvaivat ja kuntosalijumit ja golfsvingi paranee! Extraplussaa peittelystä, terveisin paleleva asiakas :)"


Etsin viime vuonna fyssaria tai hierojaa Lahden alueelta kun paluumuuttajana palasin tänne. Monta vuotta kiusannut alaselkävaiva sai minut sänkypotilaaksi muutaman kerran vuodessa ja kotikonstein selkä ei parantunut. Samoin toimistotyöläisen hartiat, niska ja yläselkävaivat olivat jatkuva riesa.

Löysin sattumalta Dimin ja ajattelin kokeilla hänen "näppejään". Onneksi löysin hänet, nimittäin hänen käsittelyssään alaselkä on ollut paljon paremmassa kunnossa. Akuutissa kiputilassa jo yksi käsittelykerta on auttanut ja olen lähes heti pystynyt olemaan jaloilla ja nukkumaankin. Niska, hartia ja selkäongelmat ovat poissa.

Dimi ei pelkästään hiero ja manipuloi vaan myös laittaa potilaan itse tekemään asioita ja liikkeitä. Niin hoidoissa kuin kotonakin. Nämä yhdessä ovat olleet tehokasta itsehoitoa. Minua on hierottu, kuivakupattu, faskioita on käsitelty raudoilla ja yhdessä on harjoiteltu kotikonsteja. Dimin käsittely on todella tehokasta ja ammattitaitoista - vaikutuksen huomaa heti. Suosittelen erittäin lämpimästi!!